Hellurei ja hellät tunteet! :) Selma tuossa edellisessä kommentoikin, että tuntuu hassulta, kun on vapaa-aikaa opiskelukiireiden jälkeen. Minä luulen, että  olen aivan pihalla siinä vaiheessa, kun kaikki kiireet ovat suurimmaksi osaksi takana. :D Vaikea edes ajatella, miltä se tuntuu, kun ei tarvitse päntätä johonkin tenttiin, tai ei ole jotakin raporttia kirjoittamatta, tai ei pidä töiden jälkeen kiirehtiä luennolle, tai ei yötä myöten paahda jonkun projektin kimpussa, tai kun ei 13-tuntisen työ-/koulupäivän jälkeen istahda tietokoneen ääreen naputtelemaan luentopäiväkirjaa, tai kerää likaisia vaatteita pesukoneeseen ja lähde koiran kanssa lenkille, tai kun ei pode huonoa omaatuntoa kiireiden tai kuntosalin skippaamisen takia, kun katselee telkkarista leffaa kerran kuussa.. Ihan hassu ajatuskin. Vaan niin lohduttava - sillä se aika tulee vielä! Pakko tulla, tai tulen hulluksi! ;)

Nyt vähän helpottaa, sillä yksi iiiso projekti saatiin tehtyä loppuun ja on taas aavistuksen enemmän aikaa itselle. Tai lähinnä niiden kaikkien rästihommien tekemiseen, jos nyt ihan tarkkoja ollaan.. Sain opparia kirjoitettua puoli sivua - jee! Ajattelin vaihtaa aihetta, kun jotenkin tämä nykyinen aihe ei puhuttele. On niin vaikeaa kirjoittaa siitä. Tuumasin kuitenkin, että nyt ei enää vaihdeta mitään, vaan tehdään se mikä on aloitettu. Kevääseen mennessä pitää tehdä kaikki valmiiksi, eikä tässä nyt ole aikaa pohtia uusia juttuja. Kunhan sen nyt saa kirjoitettua.. Tässä vaiheessa kun on edelleenkin vain ne 132 opintopistettä kasassa, pitää keskittyä hoitamaan tämänhetkiset jutut valmiiksi, eikä haihatella mitään muuta. Siispä päätin jatkaa sitkeästi valitulla tiellä. Ehkä siinäkin se viime hetken hallittu kaaos saa aikaan luovaa ajatustyötä ja tekstiäkin syntyy. Yritän nyt kirjoitella sitä vähän kerrassaan kaiken muun ohella, niin ei jää niin isoa kertarykäisyä tehtäväksi kesän kynnyksellä ja jos siinä vaikka se ydinajatuskin kirkastuu matkan varrella.

Tosi mielenkiintoisia kursseja on menossa tällä hetkellä. Henkilöstönjohtaminen on kiinnostavaa ja kun kurssin vetäjäkin on asiansa tunteva ihminen, joka kertoo omista kokemuksistaan, niin tuntuu siltä että oikein imen itseeni uutta informaatiota joka luennolla. Teoria on tietysti osattava, mutta sitä voi lukea kirjoistakin. Omakohtaisia ja itse koettuja juttuja on vaikea opettaa, jollei niitä ole.

No niin, kiva että jaksatte lukea jorinoitani ja kirjoittelette kommenttejakin! Nyt pitää lähteä valmistautumaan huomiseen päivään, lähden kotoa n. 7:30 töihin, josta työpäivän päätteeksi kouluun ja palaan takaisin joskus 20:30 nurkilla.. ja seuraavana aamuna takaisin kouluun, puolen päivän jälkeen auttamaan kaverin häävalmisteluissa, illalla projektin palaveriin ja kello on varmaan kotiutumisvaiheessa taas jossain 20 kieppeillä ja seuraavana aamuna skarppina Helsinkiin koulutukseen, sieltä kipinkapin takaisin ja kiireellä kouluun ja kotona "jo" 17 maissa..

Ai mutta se ruoka on varmaan jo valmista.. pitääpä mennä kurkistamaan uuniin. Ainakaan palohälytin ei vielä soi. :) Heippa!