Niin kovasti kun tätä tenttiä pelkäsinkin (->  http://bts-07.vuodatus.net/blog/1265845 ), niin hyvinhän se oli mennyt.. Päättelyni ja tilinpätösasiakirjojen tulkitseminen näytti menneen aika nappiin, sillä sain Taloudenohjauksen tentistä kolmosen! Koko kurssin arvosanaksi tuli 4. Olenpas ylpeä itsestäni! :) Siinä se nähdään, ei kannata luovuttaa etukäteen.

Anniskelulainsäädännön tentti ei mennyt yhtä hyvin, oikein/väärin vastaukset menivät hyvin, mutta avoimissa kysymyksissä ei mennyt ihan yhtä loistavasti. Opettaja järjestää ensi tiistaina poikkeuksellisesti mahdollisuuden tenttiä se uudestaan.. sinne siis vielä jännittämään.

Matikan koe oli tänään. Se ei taida mennä läpi, vaikka kuinka ruusuisesti ajattelen. Jos jättää melkein tyhjän paperin, niin ei se riitä. Jotenkin se oli tosi vaikeaa, ei ajatus juossut.. Tapa- ja ruokakulttuurin tehtävät olivat enemmän pohdintoja. Niissä on vapaampaa ilmaista itseään ja eiköhän se läpi mene.

Töissäkin olin. Kiirettä piti. Tosi kurjaa palvella asiakkaita, kun ääni on flunssainen, yskittää ja nokka niiskuttaa (ei sentään enää paljon).

Niiiiin.. en saanut portfoliota valmiiksi.. vielä olisi periaatteessa muutama tunti aikaa väsätä sitä.. yritettävähän se on - enkös juuri hehkuttanut tuolla alkutekstissä miten ei saa luovuttaa etukäteen.