Kävin keskustelemassa kevään opintosuunnitelmastani ja kaikki näyttää menevän ihan ok. Minulla on selkeä suunnitelma siitä, miten suoritan kaikki puuttuvat kurssit ja muut systeemit, eikä aikataulukaan ole periaatteessa liian tiukka. Hyvältä näyttää siinä mielessä. Sain myös neuvoteltua käyttööni työhuoneen(!!), jossa voin tehdä ainakin jonkin verran opparia. Tarvitsen sitä varten erästä erikoisohjelmaa, jota ei tunnu löytyvän kovin monelta konsernin koneelta ja eräs henkilö on nyt jonkin aikaa pois töistä, eikä hänen huoneellaan ole nyt mitään käyttöä. Jee! Palaset loksahtelevat kohdalleen opintojen osalta ihan mukavasti!

Työrintamalla on vielä vähän hiljaista, mutta olen heitellyt verkkoja vesille vähän sinne sun tänne ja olen kartoittanut sopivia työpaikkoja. Oman hankaluutensa työn saamiseen muodostaa se, että en pysty olemaan ihan täysipäiväisesti töissä, vaan käyn joinakin päivinä koululla ja oman aikansa vie tämä loppukevään rutistus oppareineen ja muine rästiraportteineen. En kuitenkaan anna periksi, ja vaikka tässä alkuviikosta maailma näyttikin aika synkähköltä, niin johan alkaa taas aurinko paistaa risukasaankin. Päätin, että nyt ei anneta surun tulla puseroon, vaan tähdätään johonkin parempaan. Jokohan tällä kerralla löytyisi työ, jossa voisin olla pidempäänkin. Tärkeäähän on se, että tekee sitä, mistä pitää ja että kokee pystyvänsä antamaan työlle jotakin. Sillä tavalla työstä saa myös itse paljon irti ja viihtyy ja jaksaa.

Olen saanut luotua opiskeluaikoina aika paljon kontakteja ja verkostoja moneen suuntaan. Jokohan alkaisi olla aika hyödyntää niitä tosimielessä.. ;)

Viikonloppu menee messuillessa, menen MP11 moottoripyöränäyttelyyn lauantaina. Siitä se kesän odotus taas lähtee kunnolla käyntiin!