On tää ollut aika hiljainen päivä. Unien jälkeen olen lähinnä surffannut netissä samalla, kun telkkarissa soi The Voice. Sain erästä kouluprojektia eteenpäin, kun Facebookissa sovittiin parini kanssa siitä, mitä seuraavaksi tehdään ja puuhastelin erään toisen kouluhommelin aikatauluneuvotteluja eteenpäin toisen parini kanssa. Ei siis ihan laiskotellen ole mennyt. Ja hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty, joten onhan tässä monikin homma hyvällä mallilla, jos tuohon sanontaan on uskominen. ;)

Ensi viikolla on keskiviikkona tärkeä yritysvierailu, mennään käymään case-kohteessamme ja tutustutaan siihen. Mies otti paremman kameramme mukaan reissulleen, joten pitää yrittää saada tuo kakkoskamera kuntoon. Sen nappulat ovat jotenkin jumissa, en tiedä onko sinne mennyt jotain mömmöä sisälle, vai mikä sitä vaivaa. Yritän puhdistella sitä.. Ajattelimme ryhmän kanssa, että jos saamme ottaa kuvia, niin niistä saamme sitten vierailun jälkeen ehkä lisää ajatuksia kehitysideointiamme varten.

Tänään olisi ollut oikein mainio päivä kirjoitella raportteja, sun muita, mutta lupasin itselleni hyvällä omallatunnolla vapaapäivän. Stressaan tuon opiskelun takia nyt jo muutenkin ihan liikaa. Lepopäivä tänään ja huomenna taas uusin voimin kohti uusia haasteita.

Jospa vaikka keittelisi kaakaota ja tekisi pari voileipää...