Morjens! Viime kerrasta onkin vähän aikaa. Mulla on erinäisiä yhteysongelmia, joten tässä voi välillä mennä jokunen päivä että ei pääse nettiin. Viikko sitten olleet bileet olivat tosi hauskat ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, stripparikin oli hyvä! (Terveisiä vaan mindelle, joka tätä asiaa tiedusteli.. ;) )

Viikon aikana on ollut monenmoisia positiivisia asioita. Syksyn suunnitelmat ovat alkaneet selkiintyä ja talouskin näyttää kohtuulliselta ainakin vuoden loppuun saakka. Vielä en tosin kaikkea tiedä, joten toivotaan ettei tule takaiskuja aikatauluihin sun muihin suunnitelmiin, sillä nyt pitkästä aikaa näyttää taas kaikki oikein hyvältä. Tein vähän tuloarviota vuoden loppuun saakka ja kun oikein ynnäilen opintotuet, opintolainan, palkat, veronpalautuksen ja muut pienemmät tulot, saatan jopa pärjätä. :) Tämä olettaen, että jatkan nykyisessä työpaikassani vielä 0-15h/vk periaatteella ja teen (ainakin melkein) joka viikko lauantain + jonkin arkipäivän. Tähän oletuksena se, että koulunkäyntiin ei sisälly hirveän paljon harjoitteluita, joita pitäisi tehdä viikonloppuisin tai muutoin työpäivisin. Viime syksyyn verrattuna tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että minulla tulisi olemaan vähän enemmän aikaa olla kotona. Tästä mies pitää. Ja minä, puhumattakaan koirasta. :) Työharjoittelua ei nyt tosin tule suoritettua, mutta siitä pitää keskustella koulussa opon kanssa. Voisikohan harjoitteluita yhdistää opintojen myöhemmässä vaiheessa..? Pitäisi saada nämä teoriat alta pois nopeasti.

Miehen kanssa tosiaan oltiin taas nenät vastakkain opiskelusta ja työnteosta. Sitähän tässä odottelinkin jo, että milloin se seuraava kohtaaminen tulee. Lopputulos oli kuitenkin yllättävän positiivinen, ehkä hän jo vähän ymmärsi minunkin näkökantaani asiaan? Joka tapauksessa tunnuimme pääsevän yhteisymmärrykseen asioista - toistaiseksi.. Välillä kun tuntuu siltä, että hän kehittelee päässään kuvioita, miten asiat hänen mielestään sovittiin ja miten niiden pitäisi mennä ja siitä taas tulee sanomista. Eipä silti, ei tämä helppoa aikaa ole missään nimessä kenellekään, ei miehellekään. Kuten keskenämme totesimmekin, niin kyllähän opinnot kannattaa käydä mahdollisimman nopeassa aikataulussa läpi, niin pääsee normaalielämään taas kiinni ja ehkä parempaan tulotasoonkin. (Jolla voikin sitten maksella opintolainoja pois, niitäkin kertyy tässä ihan kiitettävä summa.)

Eipä tässä nyt tällä erää ihmeempiä. Koulu alkaa jo parin viikon kuluttua ja odottelen sitä innostuneena. Ai niin, pitää käydä ostamassa kalenteri (sellainen taskualmanakka, mikäsenyton).. sille on taas käyttöä! Viime vuoden kalenterini oli kovassa käytössä ja jälkeenpäin kun olen sitä silmäillyt, niin olen tosi hämmästynyt siitä, miten olen kaiken sen ehtinyt ja jaksanut tehdä..!