Mässyn mässyn mässyn mäss.. Jooh.. ei pitäisi mennä nälkäisenä kauppaan. Aamulla en ehtinyt syömään aamiaista, enkä ehtinyt käymään kaupassa eväiden ostolla, joten työpäivä meni yhden pienen Actimel-juoman voimin. Kotimatkalla kävin kaupassa ja ihan järkevienkin ostosten joukkoon eksyi 200 gramman Fazerin Lontoorae-maitosuklaa. Oli se hyvää, mutta tuli syötyä se kokonaan. Juuri tarkastelin energiamääriä: 100g/525kcal => 1050kcal meni ihan hujauksessa. Päivän energiamääriä ajatellen ollaan vielä ihan kohtuuden rajoissa, kun en tässä illallakaan ole syönyt kuin pari voileipää (ohraleipää, nam) ja mukillisen kaakaota, plus nyt äsken yksi banaani. Terveellistä? No ei.. :D Olokin on vähän pöppyräinen, kun ei ole syönyt mitään järkevää koko päivänä. Täytyy huomenna paikata tilannetta, tehdä kunnon ruokaa ja unohtaa herkut (sinänsä helppoa, kun ei herkkuja ole enempää).  Eilisen päivän ateriat olivat vähän paremmat, aamulla pari ruisvoileipää ja teetä, päivällä ei mitään (oli niin kiire) ja illalla hernekeittoa ja ruisleipää + mansikkatuutti jälkkäriksi.

Noh, kauppaan ja miehen auton tankkaamiseen menivätkin jokseenkin viimeiset latit tässä kuussa, joten tilipäivää odotellaan kuin kuuta nousevaa. Tiliä verottavat isot laskut, joita on tipahdellut postilaatikkoon hiljattain: auton vakuutus 300€, sähkölasku 245€ (sähkölämmitys), plus muita pienempiä menoja ja pitää vielä laittaa miehen tilille noin puolet tilistä asuntolainan lyhennykseen + muihin menoihin. Tällä matematiikalla ei oikein jää taas mitään säästöön, kun ei rahat tahdo riittää kuun ensimmäistä viikkoa pidemmällekään. Ideoita, anyone?

Hah, kaiken lisäksi voi käydä niin, että kun tuolla omalla autollani lähden liikkeelle seuraavan kerran, siitä loppuu bensa kesken matkan. Bensavalo on palanut jo vähän aikaa ja eilen kotiin tullessani auto ikään kuin nytkähti mäessä pahaenteisesti.. Pitää ottaa kanisteri mukaan, kun sillä lähtee seuraavan kerran liikenteeseen.

Onneksi tällä viikolla oli kuin olikin vähän enemmän töitä tiedossa, kuin oli puhe.. kunpa sama tahti jatkuisi koko kesän. Ei lotossakaan tärpännyt, taaskaan.