Toivottavasti ketään ei häiritse se, että kirjoittelen tänne blogiini juttuja muustakin, kuin opiskelijaelämästäni. Joskus irtoaa jutun juurta muustakin, kuin lukemisesta, tehtävistä, tenteistä, opinnäytetyöstä.. Kaikki liittyy kaikkeen, vaikkakin joskus vähän isomman kiertotien kautta. Se on elämää, ei sen enempää.. :)

Tänään ollaan taisteltu katolla olevan lumen kanssa. Mies on pudotellut sitä alas ja minä olen kuskannut sitä talon vierustalta ja terassilta pois. Rankkaa on. Sauna tuntui tämän hikisen päivähomman jälkeen mahtavalta. Miehen vanhemmatkin poikkesivat tuossa ohimennessään ja toivat Kirsberry-pullon minulle. Olipas ystävällistä! :) Ei se ihan top-10 juoma ole, mutta ihan jees, ja lahjapullo maistuu aina. ;)

Meillä on pari lahjaksi saatua leffalippua, ajateltiin mennä huomenna katsomaan Avatar. Sitä on kovasti kehuttu ja 3D-elämyksenäkin varmaan ihan kokeilemisen arvoinen. Tosi mukavaa, kun pääsee tekemään tällaisia ns. normaaleja juttuja pitkästä aikaa, ilman että miettii koko ajan jotain tehtäviä ja palautuspäiviä. Ensi viikolla aloitan reippaasti rästihommien teon, jotakin pitää saada valmiiksi asti. Sitten on taas hyvä mieli mennä loman jälkeen takaisin kouluun.