Sain palautettua opintopäiväkirjan, joten pari opintopistettä on tulossa siitä. Jee. Seuraavaksi kiireisin missio olisi saada suhdemarkkinoinnin ennakkotehtävä purkkiin, palautuspäivä on huomenna.. en ole saanut mistään materiaaleja, enkä ole vielä aloittanut koko hommaa. Vaikuttaa lupaavalta.. Opintotoimistosta oli saatavilla joitakin materiaaleja, mutta mulla on näköjään todella huono säkä asian suhteen, sillä aina kun olen mennyt sinne, toimisto on poikkeuksellisesti ollut kiinni. Loistavaa. Ennakkotehtävä on kaiken lisäksi sellainen, että siinä vaaditaan juuri niitä nippelitietoja, jotka ovat kirjoissa.. Että semmoinen tapaus tällä kerralla. Loistavaa. Ei kai auta muu, kuin säveltää jotakin ympäripyöreää ja jos jostakin saa ne materiaalit käsiin, niin ymppää niistä faktaa mukaan. Toinen, melkein yhtä kiireellinen juttu on tekaista pienen pieni referaatti perjantaiksi.

Kaukaisemmista rästihommista en puhu tässä vaiheessa mitään.. tuntuu pitävän paikkansa se vanha sanonta, että kun tarpeeksi kauan odottaa, kiire menee ohi. ;)

Viikonloppuna on ohjelmaa, kauan kaivattu ja jokavuotinen perinteinen motoristiristeily Silja Europalla, ..jos saan koiran hoitoon. Kaksi potentiaalista koiranhoitopaikkaa ovat nyt vähän kiikun kaakun sen kanssa, voivatko ottaa sen vai nou. Jos kummallekaan ei käy, täytyy varmaan jäädä kotiin.