Lahdessa järjestetty Frostbite-metallifestari oli kertakaikkisen hyvä malliesimerkki siitä, että mitä kaikkea voi tapahtumanjärjestämisessä mennä pieleen. Tilannehan ei 18-vuotiasta järjestäjää, tai hänen lähipiiriään naurata pätkääkään, sillä touhusta langennee melkoiset velat heidän maksettavakseen. Ei käy kateeksi.

Tässä on yksi syy, miksi asioita kannattaa opiskella ja miksi on hyvä kuunnella kokeneempien järjestäjien mielipiteitä. Kaikkea kun ei vaan kannata kokeilla itse ja todeta kantapään kautta, että ei se mennytkään ihan näin.. Yrityksen puutteesta ei voi syyttää ja kunnianhimoa pitää ollakin, mutta joku järki kannattaa pitää mukana ja aloittaa vähän pienemmistä tapahtumista ensin ja suurentaa niitä sitten siitä vähitellen, eikä ensin haalia paikalle maailmanluokan nimet esiintymään (Suomen puitteissa) ison  mittaluokan areenalle. Ei varmasti ole helppo homma koko festarin organisoiminen alusta alkaen.

Mutta kuten sanoin, ei nuorta miestä kannata yrittämisen puutteesta syyttää. Toivottavasti hän tästä vielä nousee ja kovan koulun käytyään jatkaa omien haaveittensa toteuttamista, uusin opein ja tarkemmin suunnitelmin.