Eilen illalla nukkumaan mennessäni minulla oli pää pyörällä kaikkien projektieni kanssa. Ennen nukahtamista päätin ottaa tämän päivän teemaksi aikatalulutuksen ja projektien suunnittelun. Aikatauluja täytyy taas(kin) rustailla todella tarkkaan, jotta ennättää tekemään kaiken tarpeellisen ajoissa. "Diili"-projekti on iso. Siitä tuli koulun sivuille ryhmäjako ja tehtävänanto. Mikäli sen haluaa hoitaa kunnialla kotiin (haluan, haluan.. silmissä siintelevät työmahdollisuudet!), siihen pitää paneutua ihan tosissaan. Ryhmässäni on ihmisiä, joita en tunne kovin hyvin, joten toivossa sopii elää, että kemiat kohtaavat ja saadaan hyvä ote heti alusta lähtien. Aihealue oli kakkossuosikkini, mutta tehtävänanto olikin vähän erilainen, kuin esittelyssä annettiin ymmärtää. No, näillä mennään.

Opinnäytetyötäni varten pitää kerätä lisämateriaalia ja oppariin liittyen tässä jaksossa on kaksi kurssia, jotka aion ottaa ohjelmaani. Siihen liittyy paljon aineiston keruuta, kirjoittamista, tekstien muokkaamista ja tulkintaa, miettimistä..

Eräs projektini on lokakuussa tapahtuva n. 200 hengen konferenssi, jonka järjestelyihin olen osallistunut. Tälläkin saralla on vielä paljon tekemistä, jotta hommasta selvitään kunnialla läpi. Sinänsä kyllä ihan mielenkiintoista ja hauskaa puuhaa, mutta kiire on kova. Tässä on taas yksi paikka, jossa testataan stressinsietokykyä ja järjestelytaitoja.

Ensi viikolla alkaa vielä yhden aineen kurssi, joka tuo tietenkin omat tehtävänsä, mutta toivottavasti ei mitään liian aikaavievää.

Niin ja ne kaikki rästiraportit, kirjoittamista vaan.. kyllä ne siitä. Ja aikaa.

Alan vähitellen toistamaan itseäni. :) No, joka tapauksessa kolmatta lukuvuotta käydään ja tekemistä riittää. Pahimmat talouspeikot on siirretty syrjään, ainakin ajatuksissa, joten yritän keskittyä opiskeluun ainakin vielä tämän ensimmäisen jakson ajan. Seuraavaksi kaivan kalenterin esiin ja teen täsmäsuunnitelman ajankäytöstäni ja tähän mennessä tiedossa olevista menoista, suunnitelmista ja deadlineista. Kalenterin täytön jälkeen käyn työpöytäni kimppuun. Se on kesän aikana jotenkin päässyt ylikuormittumaan kaikenlaisten papereiden ja kansioiden muodossa. Siivoan itselleni viihtyisän työtilan ja ryhdyn toimeen. Ensimmäisenä listalla pari kiireisintä raporttia. Ainakin toisen niistä saanen hyvälle alulle tämän illan aikana.

Työtilanteesta sen verran, että ainakin muutaman viikon ajan minulla on lauantaisin töitä, mahdollisesti joku päivä viikollakin, jos on tarpeen. Se tieto helpottaa asioita taloudellisesti ainakin vähän.