Vaihteeksi vietin viikonloppua pääkaupunkiseudulla, muuttoapuna. Muuttotouhuista ei kyllä edes voi puhua, sillä toimme vain kaksi kuormaa farmariautossa, muutoin vietimme mukavaa viikonloppua syöden hyvä ruokaa ja juoden mietoja alkoholijuomia. ;) Tämmöisistä muutoista minäkin pidän.. :D No olihan muutto jo ihan hyvin hanskassa, kaikki suurimmat huonekalut oli jo viety ja tärkeimmät taloustavaratkin, joten ei enää ollut paljon vietävääkään. 

Kotimatka sujui kamalassa lumimyrskyssä ajaen, mutta kun ajeltiin hiljaa ja varovasti, niin hyvinhän se sitten sujui. Näkyvyys oli välillä todella heikko, kun isot autot pöllyttivät lunta ihan huolella.

Jooh, ei sitten tullut sitä apurahaa. Harmittaa ihan älyttömästi, sillä olen kuullut näistä tapahtumista niiiin paljon hyvää, että olisin todella kovasti halunnut mennä. Ei nyt sitten voi mitään. Pitää yrittää ajatella positiivisesti tämäkin, ei nyt ainakaan tarvitse hötkyillä vielä näihin kahteen tapahtumaankin kaiken kevätkiireen keskellä. Kiireinen ensi kevätlukukaudesta on tulossakin, opintopisteitä pitää saada kasaan melkoinen määrä ja kursseja on lukujärjestys täynnä. Plus opinnäytetyö on saatava kunnolla käynnistymään myös tekstimuodossa heti alkuvuodesta lähtien.

Löysin kummitytölle tosi kivat lahjat. 100 palan palapelin, palapelissä olevan hahmon näköisen pehmolelun, jonka selässä on salainen tasku (sinne voi piilottaa aarteita) ja hienon lasten rannekorun. Kaikki yhteensä alle 25 euroa. :)