Kesää kohti mennään, kohta helpottaa. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että en mitenkään jaksaisi pinnistää vielä sen verran, että saisin kaikki rästihommat tehtyä. Perjantaina sentään sain ilmoittauduttua viimeiselle uupuneelle ravintolapalveluiden keittiöharjoitteluvuorolle. Sitten on kaikki sen kurssin harjoittelut suoritettu ja 5op plakkarissa.

Rästihommia ovat myös sustainable tourismin portfolio, joka olisi pitänyt palauttaa jo kauan sitten, mutta vappuun mennessä sen pitäisi olla valmis. Tämän lisäksi pitäisi tenttiä venäjän koe uudestaan, sekä suorittaa tiedonhallinnan koe. Plus sitten kaikki tämän jakson kurssien tehtävät.

Töissä alkaa olla tooosi kiire. Asiakkaita virtaa ovesta tasaiseen tahtiin - mikäs sen hauskempaa, että kassaohjelma tilttaa. Jupii! Kirjoiteltiin sitten kuitit käsin. Vähänkö hidasta..! Hurja hässäkkä.

Vihdoin kotiin päästyäni puolisko ilmoittaa, että saan luvan kuskata hänet kaverinsa luo ja kun ei kiinnostanut lähteä illalla häntä noutamaan (lämmitän saunan ja jääkaapissa on kaksi siideriä), niin sanoi että tulee kun tulee - ehkä huomenna. Kiva kiva. Lauantai-ilta yksin kotona. Koira on sentään seurana, kuorsaa äänekkäästi vieressä, niin ei ole niin yksinäinen olo.. :)

Lottopäivä. Viikon SE päivä, joka tuo pikkuriikkisen toivonkipinän helpommasta elämästä. Taloudellisesti ainakin. *huoh*