Olen muutaman päivän koiran kanssa kotona kahdestaan, kun mies lähti lomansa alkajaisiksi Latviaan. Ihan kiva olla omissa oloissaan, viihdyn itseksenikin aivan hyvin. Mies saa nyt nauttia hyvin ansaitsemastaan kesälomasta.

Ainahan minulle sattuu ja tapahtuu, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni on ajamaani autoon laitettu vararengas. Muistuupa taas, miten tärkeää on välillä tarkistaa vararenkaan ilmanpaineet. Saattaa sitäkin vekotinta joskus tarvita. Auton takarengas oli jotenkin huonosti kiinni ja vatkasi siellä ihan vinksin vonksin. Takanani tullut autoilija tööttäili, ajoi eteeni ja pysäytti minut. Ihmeteltiin hetki, koetettiin kiristää pultteja (olivatkin muuten tosi löysällä), mutta vatkaaminen jatkui ja tilalle laitettiin vararengas, jolloin meno muuttui vakaammaksi. Kaikenlaista.. mikä lie syynä, pitää ajella huoltoon, niin katsovat mitä siellä on tapahtunut. Rahanmenoa ei voi estää.

Töissä eräs vakioasiakas yritti iskeä minua ihan tosissaan.. kysyin, kuten aina kysyn asiakkailta: "Saisikos vielä olla jotakin?", niin tämä sanoi pikkuisen tauon jälkeen vähän ujosti: "Tahtoisin ottaa sinut.. olen jo pitkään halunnut kysyä.."  Hänen harmikseen en suostunut, mutta lohduttelin siinä sillä, että kannattaahan sitä aina kysyä, kun ei sitä muuten voi tietää.