Kaunis aamu, yöllä on ollut pakkasta. Sain nukuttua vähän paremmin kuin aiemmat yöt, vaikka heräilinkin välillä niiskuttamaan ja yskimään. Nukun täällä omassa työhuoneessani vuodesohvalla, jotta avo saa nukuttua rauhassa. On se minullekin parempi, niin ei niin tarvitse varoa ja yrittää olla hipihiljaa.

Aurinko paistaa ja nurkissa näkyvät kaikki villakoirat, pöly, likaiset ikkunat.. Koko huusholli on muutenkin aivan sikinsokin. Joku tolkku tähän täytyy saada, eihän täällä voi kukaan asua. Koko talven on ollut niin järjetön kiire, että siivoaminen on jäänyt tosi vähälle. On kai se tunnustettava, en muutenkaan ole mikään himosiivooja, mutta nyt on mitta täynnä jopa minulla. :) Eipä tuo mieskään juurikaan siivoile, joten ei kai sitä voi odottaa, että yksin ehtisin ja jaksaisin koko huushollin pitää järjestyksessä muiden kiireiden ohella?

Tänään en kyllä tee mitään järin fyysistä, otan rennosti ja parantelen itseäni. Tiskikoneen täytän ja laitan pyörimään, ehkä imuroin rauhalliseen tahtiin. Muun ajan pötköttelen ja luen tentteihin. Anniskelulainsäädäntö tässä hirvittää ehkä eniten, sillä sen kurssin avulla saa anniskelupassin, joka taas voi avata ovia harjoittelupaikkoihin/töihin. Kaksi seuraavaa jännityksen aihetta ovat talous- ja rahoitusmatematiikka ja taloudenohjaus. Niihin olisi syytä panostaa eniten. ..aii niin, ja se hiivatin sustainable tourismin portfolio!