Uuu jeah! Nyt luistaa! :) Sain eilen aloittamani raportin valmiiksi ja palautettua, sekä tein case-tehtävän raporttia omalta osaltani loppuun. Nämähän sujuvat kuin tanssi vain. Huomenna menen vielä ahkerasti heti aamulla kouluun, vaikka ei olekaan tunteja. Aion linnoittautua tietokoneluokkaan kirjoittamaan, naputinaputinap.. :)

Mitähän tehtävää sitä sitten oikein tekisi.. valinnanvaraahan on. Ehkä projektiraportti voisi olla seuraava ja sen jälkeen Ahvenanmaan matkaraportti. Näiden jälkeen (vuoden myöhässä oleva) Pietarin matkaraportti ja sitten vaikkapa raportti viime talven työharjoittelusta. Nämä kun tässä nyt vaikka aluksi laittaisi kuntoon, niin kertyyhän niistä äkkiä laskien jo vino pino opintopistittä..

Ihanaa, kun nyt ennen joulua ei ole varsinaisia tunteja enää juuri ollenkaan, niin on aikaa saada rästihommia valmiiksi. Kirjoittaminen vaatii aikaa ja sitä, että voi rauhoittua ja keskittyä siihen, mitä tekee. Menen mielelläni koululle naputtelemaan, sillä kotona tulee pohdittua kaikkea muuta ja koulutehtävien tekeminen jää taka-alalle. Koulussa ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa nurkan takana väijyvän pyykkivuoren takia, tai harmitella siivoamista kaipaavaa asuntoa. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Nyt on hyvä mieli. :)