Rankka, mutta mielenkiintoinen viikko on takana ja olen montaa kokemusta rikkaampi. Projektimme sujui hienosti ja meidän värväävämme avustajat pärjäsivät loistavasti. Itse tapahtumastakin jäi korvan taakse muutamia kiinnostavia asioita, joita siinä sivusta tuli seurailtua. Hyvin meni, enää raporttia vaille valmis. ("enää" ..heh heh..)

Vaan ei tämä tässä vielä ole, ensi viikoksi on uudet haasteet ja vinkeät kujeet. Se on syyslomaviikko, mutta ei tässä lomailemaan ennätä. Alkuviikosta on pari päivää töitä, loppuviikosta lähdetään opintomatkalle. Opintomatkaa varten pitäisi tehdä ennakkotehtäviä, joten huomiselle on ohjelmaa.. Tämän lisäksi seuraavalla viikolla on erikoisviikko koulussa, jolloin on normaalista poikkeavaa ohjelmaa. Olen ottanut kaksi kurssia ja toiselle pitää tehdä ennakkotehtävä. Isoimmaksi ongelmaksi siinä muodostuu se, että ennakkotehtävä vaikuttaa aika laajalta ja se perustuu kurssin materiaaleihin, eli kirjoihin, joita ei tahdo saada enää mistään.. jei.. Noooo.. ei tässä nyt auta ihmetellä. Puuhastelen nyt aluksi sen opintomatkan ennakkotehtävän ja mietin sitten sitä toista.

Aika hankalaa yleensäkin saada kurssikirjoja, kun kirjastossa ei ole kuin korkeintaan kolme kappaletta lainattavissa ja muista kirjastoista saa kyllä tilattua, mutta ei niitäkään ylenmäärin ole. Kurssilla saattaa olla parhaimmassa/pahimmassa tapauksessa viitisenkymmentäkin oppilasta, jotka kaikki tarvitsevat samaa kirjaa samaan aikaan.. Joku saa, joku ei. Elämä on. Jos kurssikirjoja ei saa käsiinsä, pitää yrittää löytää jotain muita aihetta käsitteleviä opuksia ja/tai kirjoitella omasta päästään asiaa.