Kaiken ylimääräisen huolestuneisuuden (syinä mm. äiti, opiskelu, raha, työt, oma terveys, jne.. ) lisäksi mielessä on vilistänyt ajatus jos toinenkin.. Etenkin viime viikon aikataulu oli tosi tiukka ja ohjelmaa riitti aamusta iltaan.  Eräs iiiiso iso projekti on vihdoin saatu päätökseen ja se helpottaa elämää paljon! Siitä oli hyötyä jopa oman opiskelemani alan kannalta, vaikka liittyikin täysin harrastetouhuihini. Niin se vaan elämä nivoutuu yhteen mitä kummallisimmilla tavoilla. :) Huhhuh.. pää on ihan tyhjä, kun viikkoja kestänyt valmistelu, suunnittelu ja järjestely huipentui viikonloppuna ja nyt se on ohi. Lauantai-iltana näin paljon vanhoja kavereitani ja myös uusia tuttavuuksia, kun vietimme hilpeää iltaa mp-kerhollamme. Olin (taas vaihteeksi) kuskin ominaisuudessa paikalla, kun sunnuntaina minulla oli työpäivä.

Tänään oli viimeinen pitkä koulumaanantai, juhuu! Vapaavalintaisen aineen näyttökoe oli tänään ja enää ei lukujärjestyksessä ole tiivistä opiskelua 8:15 - 19:00, vaan päivä lyhenee muutamilla tunneilla.. Huomenna olisi taas oltava virkeänä koululla klo 8:00, osallistumassa matkailuparlamenttiin. (Onneksi vain yleisön joukossa istuen, sillä etenkään nyt ajatus ei todellakaan juokse normaalinopeudella.)

Nooh, nyt elämä näyttää jo vähän paremmalta ja ensimmäiset talitiaisetkin jo kuuluivat päivällä laulavan titityytään. Kevät tulee!