Uhhuh.. Rankka päivä. Koira herätti ylös neljän aikaan, ravasin sen kanssa ulkona lopun aamua, kömmin lopullisesti ylös seitsemän jälkeen ja pikaisten aamutoimien jälkeen ajoin auton huoltamolle, kävelin lähimpään kahvilaan ja nökötin siellä kaakaomukin ja sämpylän äärellä pari tuntia, kunnes kävelin töihin. Töiden jälkeen sain kyydin huoltamolle ja sain auton huollettuna takaisin. (€€€) Töissä oli melko kiireinen päivä, vaikka ehkä se kiireisyys ja rasittavuus johtui osin omasta väsymyksestä. Pomo ei ollut kovin suopea pyytämieni vapaapäivien suhteen. Minua harmitti, mutta en näyttänyt sitä. Ajattelin, että eipä tuo nyt vielä ollut se lopullinen päätös ja en mielestäni pyytänyt mitään kohtuuttomia.. ehkä on parempi mahdollisuus saada kyseiset vapaat, kun ei ala osoittamaan mieltään ja yrittää pitää neuvotteluyhteyden auki. Toivottavasti taktiikka toimii. Vaikka kyllä olen sitä mieltä, että minulla on jopa OIKEUS saada pitää vapaat. Nyt en jaksa lähteä etsimään, mutta lieneekö TES määritellyt jotain siitä, miten vapaapäivät pitäisi saada pitää..

Tuli myös kylmää vettä niskaan erään tapahtumanjärjestämisen puitteissa. Olen ollut tekemässä erästä tapahtumaa tässä keväällä, mutta nyt kun töissä puhuin siitä, minulle sanottiin painokkaasti, että olisi parempi jos en osallistuisi.. Sinänsä ymmärrän, tilanne on vähän ristiriitainen.. mutta toisaalta kyse olisi itseäni lähellä olevan harrastuksen parissa oleva tapahtuma, johon olisin voinut soveltaa uusia opiskelemiani asioita ja se on käytännössä juuri sitä, mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä työkseni, tai ainakin yksi osa sitä. Kimurantti tilanne, jossa on monia puolia. Hmm.

Nyt pitää vielä jaksaa odottaa, että mies soittaa hakemaan. Hän on puuhastelemassa huomista juhlaa ja tokihan silloin pitää ottaa puuhajuomaa.. Mulla on huomenna työpäivä, toivottavasti ei tarvitse kovin kauan valvoa. Soitan kyllä jossakin vaiheessa, että tulen hakemaan nyt, tai en ollenkaan.. pitää päästä nukkumaan hyvissä ajoin. Muutenkin on niin väsynyt ja uuvuksissa..

Ja jalkoja särkee. (Ja tekis mieli jotain herkkua, harmi että ei ole mitään hyvää kotona..)

Huoh, vielä ensi viikko koulua. Sitten töitä, töitä ja töitä.