Ohoh, olipas yllätys. Tutkailin tiedotteita Reppu-sivustolta (koulun oma tiedotus-/toimintympäristö) ja huomasin, ettei huomenna olekaan koulua. Olipa hyvä että huomasin, muuten olisin ihmetellyt luokan oven edessä, että missäs kaikki muut ovat. :) No "ylimääräinen" vapaapäivä ei haittaa. Seuraavan kerran matkaan koululle vasta tiistaina, lauantaina on työpäivä, muutoin vapaata.

Pari opintopistettä oli taas tullut "tilille", kauan sitten suoritetusta ruotsin kurssista. Tällä kerralla opettajalla kesti kirjata tiedot, vaihteeksi näin päin. 125 op :)

Äiti alkaa olla murtuneen lonkkansa kanssa jo siinä kunnossa, että pääsee jo ajamaan itse autoa ja veli aikoo käydä hakemassa äidin kyläilemään kotiinsa koko pääsiäiseksi. Tosi mukava juttu! Kesä tulee, niin äiti pääsee ruopsuttelemaan kukkasia puutarhaan ja touhuilemaan muutenkin ulos. Helpottaa se minunkin elämääni, kun ei enää tarvitse ollan koko ajan huolehtimassa, miten siellä pärjätään, onko kaikkea tarpeellista saatavilla, vai pitääkö käydä kaupassa/apteekissa ja alkaa äidinkin mieli olla parempi, kun saa olla itsenäisempi. :)

Mies kokkailee keittiössä pizzaa(!!) ja kohta päästään syömään. Mmmm.. :)