Huomenta vaan. Aamu valkeni harmaana ja sateisena. Mies lähti lentokentälle, enkä oikein enää saanut nukuttua sen jälkeen. Enää ei harmita ihan yhtä paljoa, etten päässyt tällä kerralla mukaan, mutta pikkuisen kuitenkin. Etenkin tällaisena päivänä, kun on koleaa ja harmaata ja märkää. No, toivottavasti miehellä on mukava loma ja tulee virkistyneenä takaisin kotiin.

Meillä oli eilen yhdet mp-kerhon juhlat ja hauskaa oli, taas kerran. Minäkin pääsin vaihteeksi nauttimaan olostani muutenkin kuin kuskin hommissa. Sain juhlimisestani sen verran kommentteja, että päättelin olleeni ihan liikaa selvin päin = kuskina tähän saakka. Väki ihmetteli menoani ja otti ihan videopätkiä tanssilattiasuorituksistani. (Niitä pätkiä tuskin haluan itse nähdä koskaan.. XD party party, jee jee..) Hmm.. olenkohan mä vaarassa kangistua kaavoihin ja tosikoitua, kun väki ihmettelee, jos biletän kuten muutkin.. sitä sietää miettiä.

*haaaaukotus* pitäisköhän mennä takaisin nukkumaan vähäksi aikaa. Unet jäivät yöllä aika vähäisiksi ja vaikka äsken ei oikein saanutkaan nukuttua, niin nyt alkaa taas väsyttämään.. Täytyy katsoa sitä päiväohjelmaa sitten.. öö, päivällä, kun taas jaksaa ajatella selkeästi. Mihinkäs tässä on kiire, valmiissa maailmassa.