Tänään se alkaa, koukuttava Big Brother. Alkuun siinä taas käy niin, että tyypit vaikuttavat ihan oudoilta, kenenkään nimeä ei muista, eivätkä heppujen jutut vaikuta täyspäisiltä. Vähitellen, kun alkujännitys kaikkoaa talon ihmisistä ja itsekin pääsee paremmin heidän päänsä sisään, alkaa tutustua ja tuntea heitä paremmin. Syntyy suosikkeja ja inhokkeja, seinäruusuja ja yllättäjiä.. Tuleekohan hankittua 24/7 BB:tä..? Ehkä olisi parempi kaikkien kannalta, ettei. :) Yöllä tulisi nukuttua ja päivällä tehtyä muutankin, kuin telkkarin tuijottelua.

Otsikot ovat olleet jo aika shokeeraavia. Ihmiset pitää saada kiinnostumaan väestä ja heti mukaan seuraamaan talonväen metkuja. Jännä nähdä, minkälainen talo on nyt, sitähän on muutettu aika paljon.

Seksi myy joten luulen että luvassa on aikaisempia vuosia räväkämpi kausi, jota katsoessa voi vain päivitellä aikaisempien vuosien kohuja.. niin kesyä oli silloin. En kestä sellaisia väkisin esillä olevia ihmisiä, joiden täytyy keksimällä keksiä jotain sanottavaa saadakseen olla koko ajan äänessä. Luonnostaan hauskat ja eläväiset ihmiset ovat ok, heitä on ihana seurata. Illallahan se nähdään minkälaista väkeä sinne on saatu tänä vuonna. Kunhan ei joudu pettymään.. Koti-ilta telkkarin edessä tiedossa!