Huh huh, olipa pitkä tauko! Selma tuossa kyseli, minne olen kadonnut ja se taas havahdutti minut takaisin tänne blogimaailmaan. Ihanaa, kun jotain kiinnostaa minun taipaleeni ja jaksaa seurailla..! Se kannustaa. :)

Kiirettä on pitänyt ihan kiitettävästi. Ihan meinaa usko loppua tähän touhuun välillä, mutta päivä kerrallaan, päivä kerrallaan. Tekemättömiä töitä ei kannata hirveästi jäädä päivittelemään, vaan tekee niitä sitä mukaa kuin jaksaa ja ehtii. Eihän siinä oikein muutakaan voi. Talous tässä nyt oikeastaan tuottaa niitä suurimpia huolenaiheita. Ei ole ollut töitä siihen malliin kuin kuvittelin, joten heikolta näyttää. Olen tässä kohtapuoliin lähdössä työharjoitteluun sinne pohjoiseen ja sen jälkeen jäänen sinne pariksi viikoksi palkkatöihin. Se paikkaa tilipussia vähän, mutta ei riittävästi. Kotinurkille palattua olisi saatava töitä. Ihan aikuisten oikeasti. Työnhaku on tässä tyssännyt ikävästi tuohon harjoittelun tuomaan katkoon, se ei houkuta työnantajia.. Ei auta muu kuin uskoa parempaan huomiseen, tai ensi vuoteen lähinnä.

Rahojen riittäminen huolestuttaa siis eniten. Se myös tuo kitkaa parisuhteeseen, joka taas tuon ensimmäisen kanssa yhdessä vähentää huomattavasti opiskelumotivaatiota ja jaksamista. Koulusta pukataan hirveästi tehtäviä, joita pitäisi jaksaa miettiä ja kotona päänvaivaa aiheuttaa hajonnut pyykinpesukone. Kuivausrumpuhan jo tosiaan poksahti tuossa aikaisemmin. Pyykkiä ei saa pestyä, eikä ole rahaa ostaa uutta, saatika juurikaan mitään muutakaan - kuten esimerkiksi ruokaa.. ja parisuhdekriisiä väännetään ihan urakalla, koulutehtävät tuppaavat jäämään vähän rästiin, samaten kuin tentteihin lukeminen, jotka taas tuottavat omaa päänvaivaansa ja painetta.. kun senhän takia tämä tilanne on niin kurja, että haluan opiskella ja jos opinnot eivät edisty, tilanne ei parane, joka taas johtaa vääjäämättä melkoiseen suureen kriisiin. Niin joo, ja se vappuprojektini ei edisty, vaan ottaa takapakkia.

Että tämmöistä tänne. :)

Päivä kerrallaan ja eri vaihtoehtoja punniskellen eteenpäin. Kyllä tämä tästä.