No nythän tuntuu sujuvan tosi hyvin tää rästitehtävien rustaaminen. Sain tänään naputeltua taas yhden tehtävän valmiiksi, se tosin oli lyhyt, vain kolme sivua. Tehty kuitenkin! Samalle kurssille, kuin tuo äskeinenkin teksti, pitäisi kirjoittaa syväluotaava analyysi henkilöjohtamisen metodeista, teorioista, omista kokemuksista, alan kirjallisuudesta ynnä muusta sen sellaisesta.. tietenkin lähteitä käyttäen ja lähdeviitteet asianmukaisesti merkiten. Pikkujuttu.. tai siis.. No, saattaa tuottaa vähän enemmän tuskanhikeä ja katkeria kyyneleitä, kuin tämänpäiväinen pikku tekstinpätkä, joka oli ikään kuin mukava välipala ennen tätä. Pffftthh... Aihe itsessään on kyllä kiinnostava, mutta lähdeviitteiden oikeanlainen merkitseminen ei ole minun vahvimpia osaamisalueitani. Pieni kertaus siitä(kin) lienee ihan paikallaan. (Opinnäytetyötäkin ajatellen.)

Tuli vähän huonoja uutisia kesäsuunnitelmia silmällä pitäen. Aikuisopiskelijoille oli kesäksi suunnitteilla muutaman viikon mittainen kansainvälistymismahdollisuus, vaihto-opiskelu tiiviillä aikataululla. Aikuisilla kun ei yleensä ole mahdollisuutta lähteä puoleksi vuodeksi, tai vuodeksi vaihtoon, niin tällainen lyhyempi jakso olisi ollut jo ihan mahdollinen. Olin jo alustavasti ilmoittautunut, mutta se ei nyt sitten toteudukaan. En tiedä vielä tarkemmin, mihin se sitten loppujen lopuksi kaatui.. eikä sillä sinänsä ole minulle mitään merkitystäkään. Kun ei onnistu, niin ei onnistu. Harmittaa. Olin jo ihan innoissani. Ei voi mitään.

No, tehdään töitä sitten koko kesä taas innokkaasti ja paikataan taloutta. Olen nyt ennen koulun päättymistä lauantaisin töissä, mahdollisesti jonkin verran viikollakin. Kun kurssit päättyvät, aloitan täysiaikaiset viikot, ja näillä näkymillä jatkan niin kesän loppuun saakka. Elokuun loppuun minulla on työsopimus ja sen jälkeen on tavoitteena saada harjoittelupaikka, jotta saan työharjoittelut hoidettua pois. Harjoittelukin voisi toki olla palkallista.. mutta.. no, voihan sitä yrittää.

Ei tässä nyt tällä erää muuta, uppoudun seuraavaksi investointilaskujen maailmaan. Koron korkoa ja annuiteetteja muun muassa..