Pari päivää viimeistä viikkoa takana jo. Kyllä tämä kai tästä. Huomenna on kaksi koetta, kumpaankaan en ole lukenut.. mutta uusintatenttiin voi sitten taas mennä. Lohdullista.. Käymästäni venäjän uusinnasta ei ole tullut vielä numeroa, joten en tiedä miten sen kanssa kävi.

Saatiin tänään kehuja, kun esitettiin erästä ryhmätyötä. Vedettiin kyllä ensin luokka aika hiljaiseksi, kun aihealue oli vähän .. erikoinen, mutta loppujen lopuksi todettiin että se on sellaisena varsin toimiva ja onnistunut. :) Hyvä että ajatukseni onnistui! Esittämiseen ei pystytty panostamaan niin paljon kuin olisi ollut syytä, mutta powerpoint-esityksenä ihan mukiinmenevä. Tehtävässä mietittiin, että minkälaisella osastolla Suomi voisi lähteä edustamaan itseään maailmalle bisnesmessuille. Ei parane paljastaa ideaa tässä, ettei kukaan sitä varasta.. ;) Luentoja vetämässä ollut vieraileva tähtikin sanoi että täyden kympin esitys.. (happyhappyjoyjoy).

Tällä hetkellä suurinta stressiä tuottaa ruotsin pariesitelmä, johon pitää vääntää esitys torstaiaamuksi. Siitä on vasta vähän hahmotelmaa valmiina, mutta (taas kerran) powerpoint-tuotos siitä pitää tehdä. Myös tarjouskirje ruotsiksi on vielä tekemättä, se piti palauttaa viikko sitten. Ei ole ennättänyt saatika jaksanut, kun olen ollut kohta viikon kipeänä. Ääni alkaa vähitellen palailemaan, se on hyvä!