Vihdoinkin sain Pietarin matkaraportin valmiiksi! Eihän siihen mennyt kuin vuosi.. Nyt se on kirjoitettu ja palautettu, enää vaan odotellaan opintopisteitä siitäkin kurssista.

Tänään puuhasin erään toisenkin rästikurssin kanssa. Siitä on tekemättä ryhmätyö ja opintopäiväkirja. Ryhmätyön aiheena oli tapahtuman talous, piti laskea sen budjetti ja vertailla erilaisten toteutusvaihtoehtojen vaikutuksia tapahtuman talouteen yms ja raapustaa siitäkin raportti. Kaverin kanssa otettiin toisiamme niskasta kiinni ja raapaistiin se budjetointiosuus tänään valmiiksi saakka. Pohdiskeltiin myös case-ryhmän kanssa esityksemme toteutusta ja saatiin syntymään ihan toimivan oloinen runko. Esityshän on ensi viikolla jo.

Aamulla taas tuttuun tapaan kouluun, meillä pitäisi olla ennakolta kiinnostavan oloinen luento.. sen pitää samainen opettaja, jonka Countries and cultures -kurssilla olin viime kevätlukukaudella. Kyseisestä ihmisestä voinee käyttää määritelmää "hahmo" ja ihan positiivisessa merkityksessä. :) Tuntien jälkeen väsätään tapahtuman taloudesta raportti valmiiksi (I hope!).

Huomenna saan ehkä uudet silmälasitkin! Olen odotellut niitä jo syyskuun alkupuolelta saakka.. kävin kyselemässä niiden perään maanantaina ja lupasivat ne huomenna. Pudottivat vähän hintaakin, kun tässä on kestänyt näin kauan. No sehän kyllä käy!:)