Niin joo, sain lisää opintopisteitä.. "peräti" kaksi! :) Tapakulttuuri liike-elämässä on vitosen arvosta hanskassa.. ;)

Pari on vielä tulossa, kunhan toinen raporttini arvioidaan. Lisää saadakseni pitäisi taas saada kirjoitushommia valmiiksi saakka.. Onneksi koulussa ei olla ihan pilkuntarkkoja palautuspäivien suhteen, olisin ihan hukassa, jos niistä pidettäisiin kynsin ja hampain kiinni. Nyt toki vähän nolottaa palauttaa tehtäviä myöhässä, mutta kun ei ehdi ja jaksa, niin ei vaan ehdi ja jaksa.. Pääasia kuitenkin on se, että asiat sentään jossakin vaiheessa saa hoidettua kunnialla.

Sellaiset tehtävät, joista riippuu muidenkin opiskelijoiden arvosanat, teen kyllä ihan hyvissä ajoin valmiiksi. En tietenkään halua vaikuttaa toisten opiskelutahtiin, ja lykkään omia yksilötehtäviäni sitä mukaa, jos/kun on tarpeen. Kaikki konkreettiset tehtävät, esimerkiksi nyt tuo viimeisin projekti, tietenkin teen mallikkaasti ja ajallaan. Niistä tehtävät omat raportit sitten venähtävät joskus.. Nyt ei onneksi ole kovin hirveästi ennakkoon sovittuja menoja viikonloppuisin, joten saanen kirjoiteltua raportteja palautettavaan kuntoon - vihdoin ja viimein. Sieltä niitä opintopisteitäkin sitten alkaa ropisemaan.. :) Plop plop.

Tässä vaiheessa on todettava, että miehen lomautus on osunut ihan hyvään ajankohtaan. Ei ole tarvinnut kiirehtiä koululta kotiin koiraa hoitamaan, kun mies on pääosin kotona ja hoitaa tarvittaessa. Kaikissa asioissa on aina jotakin hyvääkin, kun tarpeeksi monelta kantilta niitä tarkastellaan.