Tietokoneen näppis on savunnut tänään, olen ihan liekeissä! Kirjoittelin sivukaupalla muistiota eilisestä case-vierailustamme ja yritin tulkita harakanvarpaita muistikirjani sivuilla. Ihmeellisiä lyhenteitä ja lauserakenteita, kun piti yrittää vauhdissa kirjoittaa mahdollisimman monta asiaa muistiin. Lähetin tekeleeni ryhmämme muillekin jäsenille, saadaan näin ehkä uusia ajatuksia. Joku saattoi laittaa kommenttina jotakin, mitä muut eivät hoksanneet jne.

Meidän ryhmämme yhteyshenkilö yrityksen päässä vaikuttaa ihan aidosti kiinnostuneelta ryhmämme työskentelystä ja kehitysajatuksista. Menemme ensi kuussa uudestaan ja pääsemme katsomaan kaikki oleellisimmat paikat, joihin työmme liittyy. Nyt olimme lähinnä sisätiloissa jutustelemassa oleellisimmista asioista, mutta eiköhän tämä tästä vielä lutviudu. Ainoa miinuspuoli tässä koko systeemissä on se, että toiminta keskittyy ravintolapuolelle, vaikkakaan ei ihan perinteisimmällä tavalla. Oma osaamisalueeni ei ihan pääse täysiin oikeuksiinsa, mutta eräänä ajatuksena ryhmien kokoonpanossa olikin yhdistää eri suuntautumisvaihtoehtojen opiskelijoita lyömään viisaat päämme yhteen. Sinänsä asia ei haittaa, mutta sitä porkkanaa (työllistymistä) ajatellen, tämä ei ole ihan ominta aluetta.. No, voi kai sitä silti loistaa.. ;)

Meillä on kolme erillistä ruotsin kielen kurssia, joista kaksi on onnellisesti takana. Tänä syksynä järjestetään ensimmäistä kertaa opintomatka Ahvenanmaalle, joka on yksi tapa suorittaa kurssi. Ilmoittauduin välittömästi, vaikka en oikein edes tiennyt suoritustavasta sen enempää. On hauskaa päästä puhumaan kieltä siellä, missä sitä oikeastikin käytetään.. ja matkailu avartaa aina. :)

Mitähän ihmettä minun pitikään vielä kirjoittaa...? *pohtii* Ai niin! Kävin toissapäivänä työpaikallani juttelemassa työvuoroista. Sain sovittua neljälle päivälle töitä, se on aina ihan positiivista.