Aivan käsittämätöntä! Nyt meni kuppi nurin ihan totaalisesti. Niin pahasti ottaa nyt kupoliin, että jätän koulun tähän paikkaan ja haen töitä!!

Pikkasen ottaa päähän, kun huomasin  että erään kurssin opintopiseet olikin merkitty väärin ja otin kouluun yhteyttä heti aamulla, kun opintotoimisto aukesi. Sieltä sanottiin aluksi, että siinä on virhe ja he korjaavat sen, 5 opintopisteen kurssista oli merkitty vain 3 opintopistettä. No, vähän ajan kuluttua koulusta soitettiin, että nyt huomattiinkin vähän isompi virhe.

Riemuhan siitä repesi, kun lopulta selvisikin, että koko opintopistesaldoni on ihan väärin. Olen ollut siinä luulossa, että minulla on 125 opintopistettä, mutta oikeasti niitä onkin vain 62!! Meinasin pudota penkiltä!

Ihan ihme juttu! Miten se on voitu laskea niiiiin väärin!? Eihän mulla ole enää mitään toivoa valmistua opintoaikatauluni mukaisesti, ei edes lisäajalla.. Täytyy varmaan mennä ihan paikan päälle ja pyytää näyttämään, mistä se 62 pistettä tulee, kun mun laskujeni mukaan tuo 125 on ihan varmasti oikein.

Laitan saman tien työhakemuksia sinne sun tänne, ihan mikä tahansa työ kelpaa.. Nyt ei auta olla ronkeli.

Laskin koko ajan sen varaan, että vaikka tässä aikataulu on nytkin jo tiukka, saan vaadittavat pisteet kokoon viimeistään puolen vuoden lisäajalla. Nyt saa heittää pyyhkeen kehään, jos pisteet oikeasti karttuvat tätä tahtia.

Itkuhan tässä meinaa tulla. Nyt pitää miettiä kaikki taas ihan uusiksi.

Arvata saattaa, että käyn vähän kuumana.. pitää kai vähän yrittää rauhoittua, ennen kuin menen selvittämään asiaa.  Toivottavasti tässä on vaan joku virhe!!

!!!

No okei, okei.. Aprillipilaahan tämä onneksi vain on. Kaikki on oikeasti ihan hyvin. :)