näppiksessäni on pari nappulaa jumissa, joten en saa isoja kirjaimia aikaan. pahoittelen, mikäli teksti on vaikeasti luettavaa -jos täällä nyt ylipäätänsä on ketään lukemassa-

kirjoittelin aamulla ne ravintolapalveluiden harjoitteluraportit ja kävin hakemassa niihin kuittaukset. huh. sain myös lupaavalta vaikuttavan sähköpostin eräästä harjoittelupaikasta, joten se ehkä järjestyy piakkoin. asiasta päättävä henkilö on ensi viikon lomalla, mutta menen tapaamaan häntä viikolla 17. huono, huono, huono puoli tuossa on se, että harjoittelu on palkatonta. koko kuukausi ilman tuloja tarkoittaa tiukkoja aikoja. paha homma tässä on sekin, että joulukuussa on tarkoitus lähteä leville harjoitteluun kuukaudeksi, palkattomaan myöskin. lisätään yhtälöön se, että tämä nykyinen ns. oikea työni on määräaikainen ja kestää heinäkuun loppuun, joten pitää etsiä joku työ syksyllä, jolla elää..

ajattelin ostaa polkupyörän. sillä saisin huristeltua työmatkani mukavasti, bensaraha säästyy ja kunto paranee, kilot karisee.. piipahdin tänään katselemassa muutamia, mutta 400 euroa on iso raha. pitää katsella jostakin käytettyjä pyöriä, toivottavasti löytyy hyväkuntoisia ja edullisia. ..tai sitten pitää investoida hyvään ajokkiin. pohdittavaa riittää.

huomenna on taas työpäivä. pitää illalla sitten katsella matikantehtäviä ja muita juttuja. kirjanpitoasioita ja etenkin sitä anniskelulainsäädäntöä.. tosiaan, kun yhdellekään tunnille en ole päässyt. tapa- ja ruokakulttuuria myös. juuuuh.. onhan tässä vielä puuhaa.

kevät tulee kohisten, krookukset ja tulppaanit ovat puskeneet jo pitkät varret ja jossakin taisin nähdä jo kukkasiakin.