Sain tänään kehuja uudesta kampauksestani. :) Siis siitä, jonka leikkelin itse: hiukset ponnarille, ponnari juuresta poikki nips naps ja vähän tasoittelua. Olen kyllä itsekin siihen ihan tyytyväinen, se onnistui yllättävän hyvin. Miehellä meni aikaa ennen kuin edes huomasi hiusten lyhentyneen. Tai, itse asiassa minun piti siitä sanoa itse. Kolmen päivän kuluttua. Miehet.. :)

Minä tarvitsisin uusia kesävaatteita, alennusmyyntien loppukiri on menossa enkä ole ostanut vielä mitään! Aika hyvin. Saattaahan se olla, että rahatilanteellakin on jotakin tekemistä asian kanssa.. No, kohtahan kesä on ohikin joten pääsin halvalla. Ensi kesänähän nykyiset vaatteet ovat jo liian isoja muutenkin.. ;)

Yksi isohko investointi olisi silmälasien uusiminen. Välillä pitää siristellä ja korjailla lasien asentoa, kun ei tahdo saada tolkkua. Joskus särkee silmiä ja otsaa. Lienee ikänäkö tepposiaan tekemässä, mutta tässä vaiheessahan se on lähinnä hyvä asia, koska se vaikuttaa näkööni parantavasti. Minulla on miinusnäkö ja ikänäkö tuo lisää plussaa. Joskus mietin silmäleikkausta, mutta oli oikeastaan ihan hyvä että en siihen mennyt, sillä nyt vaikuttava ikänäkö olisi heikentänyt näköä tässä vaiheessa. Säästin pitkän pennin! Silmäleikkaukset ovat kauhean kalliita.

Päässä pyörii monta asiaa, joista voisin kirjoitella, mutta nyt uni voittaa. Näihin iloisiin rahansäästötunnelmiin on hyvä lopettaa tältä päivältä!