Helteistä horkkaan.. On ollut aika huima lämpötilavaihdos, ja nopeasti. Eihän siinä muu auta, kuin vaihtaa hellemekko ja toppi farkkuihin, pitkähihaiseen paitaan ja takkiin. Onneksi vielä tässä vaiheessa kesää on toivoa paremmasta kelistä, jos nyt olisi syyskuun alku ja kelit olisivat tämmöiset, voisi melko varmasti heittää heiheit helteille tältä vuodelta. Onneksi näin ei ole!

Töissä on ollut aika hiljaista ja pomo muuttikin yks kaks yllättäin työvuorojani niin, että minulla on palkattomia vapaapäiviä vähän turhan monta tiedossa. Työsopimuksessa ei ole vähimmäistuntimäärää, joten ei auta purnata.. :( Pikkuisen hiipii pelko mieleen siitäkin, että jatkuneekohan työsopimus enää heinäkuun jälkeen.. Tarkoitus oli alunperin jatkaa sitä vielä elokuun loppuun saakka, mutta jos ei ole tarvetta, niin minkäs sille sitten mahtaa. Viisainta varmaan etsiskellä varasuunnitelmaa ja uutta työpaikkaa, joka on sinänsä tosi harmillista, sillä viihdyn tuolla tosi hyvin. Näinä(kään) aikoina yksin se ei riitä. Rahatilannetta pitää paikata jollakin konstilla, tätä menoa kesän palkkasta revityt säästöt eivät riitä opiskeluaikana edes loppusyksyyn - nyt olisivat hyvät konstit tarpeen! Vinkkejä vastaanotetaan, kiitos!! ASAP!

Opinnäytetyö nytkähti taas askeleen eteenpäin, sain materiaalit jo kotiin ja nyt vain sitten jakamaan niitä, ..kunhan ensin löydän sopivat kohteet. Siinä mielessä on oikeastaan ihan kiva, että minulla on ensi viikolla ylimääräisiä vapaapäiviä, sillä ehdin hoitamaan tätä projektia silloin.

Paljon on taas tekeillä, vaikka kesänhän piti olla aikaa, jolloin vaan teen töitä ja lepään.. heh. Onneksi ei sentään tarvitse heräillä töihin ihan niin aikaisin, kuin kouluun.