Jalkoja särkee ja väsyttää. Olo on silti onnellinen, sillä äiti oli ihana ja jelppasi tosi ihanasti hankinnoissani. Kävimme yhdessä ostoksilla ja hän auttoi minua tukalassa tilanteessani maksamalla ostoksiani. Kiitin kyllä monesti ja vuolaasti. :) Happy happy, joy joy!

Kaikkea tarpeellista sieltä mukaan tarttuikin. Olen ollut vähän peloissani sen sinne pohjoiseen lähtemisen takia, sillä minulla ei ole ollut mitään kunnon talvivaatetusta, jolla siellä pärjäisi. Nyt on! Eikä tullut loppujen lopuksi hirmuisen kalliiksi, sillä osa vermeistä löytyi eräästä maahantuojien varastomyymälästä mukavin alennuksin ja osa taas sitten ihan perusmarketeista.

Yksi ikäväkin asia tässä päivässä kyllä oli.. sitä taas mätkäistiin kuin märällä rätillä päin naamaa, että olen liian "pörheä".. Etenkin siellä varastomyymälässä olisi ollut tosi kauniita juttuja, mutta olisi pitänyt olla kokoa 38, tai korkeintaan 40, jotta sieltä olisi saanut valita vapaasti mieleisensä ja vieläpä edullisesti. Vaatteita olisi ollut vaikka minkälaisia, mutta kun kiristää, puristaa, ei mahdu ja ahdistaa. Vappu 2010, here I come.